Led sijalica GU10 2.9w 250lm 100° 4000K 2988

Šifra: 11130 Kategorija:

Cena bez PDV-a: 130,00 din. / kom

Iznos PDV-a: 26,00 din. / kom

Cena sa PDV-om: 156,00 din. / kom

Додатне информације

Grlo

Snaga

Temperatura Svetla

Dimabilnost

Radni Napon

IP Zaštita

Oblik

Materijal

Garancija

Barkod

Šifra Dobavljača

Jed Mere

Kratak opis

LED Sijalice su standarno rešenje za zamenu klasičnih ili fluo sijalica. Za razliku od standardnih LED Sijalice su neuporedivo ekonomičnije u pogledu potrošnje i grejanja. Od fluo sijalica pored duplo manje potrošnje, LED Sijalice, su mnogo bezbednije i sigurnije.

LED osvetljenje je uzbudljiva alternativa koja smanjuje potrošnju energije i povećava kreativnost upotrebe osvetljenja. Ono će zahtevati i neke korekcije onoga što mi sada smatramo „normalnim“ osvetljenjem. Novo normalno će biti uzbudljivi vizuelni alat koji će sigurno promeniti način na koji koristimo svetlost u našim kancelarijama i domovima.

Sa neprestanim i neminovnim rastom energetskih troškova, ljudi su prisiljeni da biraju alternative. Tokom godina, mi smo odabrali energetski efikasne uređaje, kupili automobile koji troše manje goriva. Dodali smo termoizolaciju na naše domove u nastojanju da smanjimo količinu energije koju trošimo. Sada je vreme da ozbiljno razmotrimo efikasnije osvetljenje.

Osvetljenje predstavlja 15,5 odsto tipičnog računa za električnu energiju. Taj procenat je u stalnom rastu od 2001. godine, jer su ostali električni proizvodi postali efikasniji. Procenti koji predstavljaju naše mesečne rashode za toplu vodu, veš mašine, mašine za sušenje veša, rashladne uređaje i klimatizaciju se smanjuju, dok procenti koji predstavljaju naše troškove za rasvetu idu gore. Sve će se ovo promeniti kada svetlosne diode (LED) počnu da preuzimaju primat kao osnovno osvetljenje u našim domovima i kancelarijama.

Spread the love

Cena bez PDV-a: 130,00 din. / kom

Iznos PDV-a: 26,00 din. / kom

Cena sa PDV-om: 156,00 din. / kom