O nama

Totem LED market

TOTEM je specijalizovana kompanija za dizajn, projektovanje, proizvodnju i prodaju reklama i LED rasvete osnovana 2004 god, sa sedištem u Novom Sadu. Podjednako sarađujemo sa individualnim kupcima i arhitektama u želji da unapredimo kvalitet poslovanja na lokalnom tržištu, postavljajući nove standarde u privatnom i poslovnom okruženju.

Naš tim pronalazi rešenje za svaki rasvetni problem i u svakom trenutku pruža vrhunsku uslugu stavljajući želje kupca u prvi plan. Osvetljenje shvatamo kao nešto mnogo više od funkcionalnog ili dekorativnog elementa u arhitekturi.

Po potrebi i zahtevima tržišta TOTEM danas može da ponudi i realizuje većinu vaših potreba i zahteva vezanih za profesionalnu led rasvetu poslednje genaracije kako u enterijeru tako i u eksterijeru. TOTEM pruža jedinstveno rešenje u kombinaciji stručnog znanja, proizvoda svetskog kvaliteta i vrhunsku uslugu, sve na jednom mestu.

Vrednosti na kojima je utemeljena naša strategija su pouzdanost,  poverenje, odgovornost, kvalitet i razvoj.

Naša firma se takodje bavi i izradom i montažom reklamnih proizvoda za unutrašnje i spoljašnje obeležavanje poslovnih objekata. U vreme kada je vizuelna komunikacija sa sadašnjim i budućim klijentima sve važnija trudimo se da Vam ponudimo optimalna rešenja. Neprestano ulažemo u naše usluge i opremu da bismo Vam obezbedili modernije i efikasnije obeležavanje vašeg poslovnog prostora.


100-1
100-2
100-4
100-5
100-3
100-7
100-6