Huawei invertor 1F SUN2000-3.68KTL-L1 10Y 01075349

Šifra: 70041 Kategorija:

Cena bez PDV-a: 96.621,00 din. / kom

Iznos PDV-a: 19.324,20 din. / kom

Cena sa PDV-om: 115.945,20 din. / kom

Додатне информације

Garancija

Šifra Dobavljača

Jed Mere

Tip Artikla

Dodatne informacije

Tehničke karakteristike

Kratak opis

Huawei koristi svoje prednosti u tehnologijama digitalne i energetske elektronike kako bi unapredio rad Huawei fotonaponske elektrane. Doprinosi inovacijama u integraciji svojih uspostavljenih digitalnih tehnologija sa PV tehnologijama, skladištenjem energije, Cloud sistemom i AI tehnologijama.

Nudi inteligentna FusionSolar PV+rešenja za skladištenje za pet scenarija u proizvodnji električne energije, prenosu, distribuciji i potrošnji: Smart PV & ESS generator, Smart String Energi Storage Sistem, C&I Smart PV rešenje, Residential Smart PV rešenje i Smart Micro-mreža rešenje.

Kroz kontinuirane inovacije, FusionSolar Smart PV (PhotoVoltaic) će učiniti zelenu energiju primarnim izvorom energije za svaki dom i organizaciju.

Huavei unosi najnoviju digitalnu i internet tehnologiju u proizvodnju PV električne energije.

Naša rešenja omogućavaju da bilo koje Huawei fotonaponske elektrane radi efikasnije i kroz bolju inteligenciju.

FusionSolar Huawei proizvodi se fokusiraju na sisteme za upravljanje energijom i pametne pretvarače (Invertore). FusionSolar pokriva industrijske, komercijalne, stambene i komunalne projekte. Pametni energetski kontroleri su napravljeni od jednofazne i 3-fazne instalacije.

Huawei Fusion Solar je sistem za upravljanje energijom koji ima za cilj da jedna veličina odgovara svim ciljevima upravljanja. Sistem upravljanja je portal za nadgledanje zasnovan na cloud sistemu sa mnogim funkcijama za praćenje i evidentiranje podataka i interfejsom koji se lako čita.

Možete koristiti mobilnu aplikaciju Fusion Home za direktnu vezu i nadgledanje preko lokalnog WIFI-a i podešavanja invertora. Portal za praćenje je lak za čitanje i razumevanje sa modernim korisničkim interfejsom.

Fusion Home je za Sun2000L invertor koji dolazi u različitim kV veličinama (2.0, 3.0. 4.0, 4.6 i 5.0). Ima integrisani interfejs za skladištenje energije gde pretvaraču nisu potrebne baterije da bi funkcionisao, što je odlična karakteristika.

Spread the love

Cena bez PDV-a: 96.621,00 din. / kom

Iznos PDV-a: 19.324,20 din. / kom

Cena sa PDV-om: 115.945,20 din. / kom